RESIDENCIA DELS MUNTS
RESIDENCIA DELS MUNTS

Els nostres serveis: pràcticament com a casa

Ajudant a les persones grans en les petites coses del dia a dia, donant-los una cura i una atenció especial. El nostre treball es centra sempre en el benestar de les persones. Cuidant els seus costums i promovent els seus hàbits.

El nostre equip multi-disciplinar reuneix tots els coneixements científics i tècnics que un resident necessita i li aporta tota l’estima, respecte, comprensió i sensibilitat que aquest es mereix.

 

 

TARIFES DE PREUS PER L'ANY 2022

La capacitat de la Residència dels Munts és de 80 places (56 concertades i 24 privades).

Places concertades

Respecte a les 56 places en règim de Concert amb la Generalitat de Catalunya, és aquesta entitat la que determina el dret d'ús de cada una d'elles i la que defineix les diferents aportacions econòmiques que han de fer els beneficiaris, atenent a la valoració del seu grau de dependència i la seva particular capacitat econòmica.

Places privades

L'import a abonar pels usuaris de les 24 places privades, en habitació doble i amb l'iva inclòs, independentment del grau de dependència que presentin en el moment de l'ingrés, és de:

 

1.960,80 € / mes

 

Oferim també modalitats de menys durada amb allotjament (curta estada i estades temporals) i sense allotjament (centre de dia), els preus dels quals, també amb l'iva inclòs, són:

 

Centre de dia: 35 € / dia

Curta estada: 80 € / dia

Estades temporals: 500 € / setmana

 

Aquests preus inclouen els serveis següents:

Allotjament, pensió completa amb cuina pròpia(menys la modalitat de centre de dia , que només inclou el dinar), higiene personal, infermeria, mèdic privat, fisioterapia, treball social, psicologia, teràpies ocupacionals, suport i atenció a les famílies, bugaderia i repàs de la roba.

 

SERVEIS COMPLEMENTARIS

A la residència dels Munts també disposem d'altres serveis complementaris, no inclosos, els preus dels quals varien en funció de la seva naturalesa, que són:

  • Podologia
  • Perruqueria
  • Depilació
  • Acompanyaments

Contacto / Contacte

Residència dels Munts

Plaça Nova núm 1 


08589 Sant Boi del Lluçanès 

Telf: 93 857 80 56

Mòbil:687 08 30 81

 

@residencia_dels_munts

Como llegar / Com arribar

Si desea informarse de cualquier duda, llame al 93.857.80.56 o haznos llegar su pregunta a través de nuestro formulario de contacto.

 

Si desitja informar-se de qualsevol dubte, truqui al 93.857.80.56 o faci'ns arribar la seva pregunta a partir del nostre formulari de contacte.

Residencia dels Munts en las redes sociales / Residència dels Munts en les xarxes socials

Aplicació de Residència del Munts de la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern

Versión para imprimir | Mapa del sitio
© Residencia Els Munts